Den Sure Prinsesse

#børbebog #mobil #elefant #prinsesse
Den sure prinsesse kan ikke finde sin mobil. Elefanten har fundet en mus i sin snabel. Uh, der er drama i Svend-Erik Engh´s dejlige billedbog, hvor Lasse Bo Christensen´s tegninger spiller vidunderligt med.

Itunes; (49,-) på Apple’s Bookstore

 

Det er en herlig børnebog!!!! Jeg kan godt lide at du har beholdt den direkte mundtlige fortællerstil, som så alligevel går i dialog med tegningerne, som er herlige. Et ægte anarkistisk eventyr.

Lisbet Soya Nørgaard, designer

10

En herlig historie om en moderne prinsesse, der kan få alt og alligevel ved hun ikke helt, hvad der gør hende glad. Hvad skulle man gøre uden talende elefanter, statsministre der ikke vil være statsministre og ikke mindst en forstående far og konge, der har indset at det er nye tider for både hele og halve kongeriger? Der er i al fald grin for store og små i Den Sure Prinsesse.

Lama Juma, projektleder

 

Din bog har en fin og elegant balance og er meget i øjenhøjde med læseren det virker som om, at du tager din læser alvorligt, men det er måske også fordi at historien er blevet fortalt frem. Det virker i hvert fald. Og det er en bog jeg ikke ville tøve med at læse for børn i min familie. Aske Ebbesen, fortæller og skuespiller


 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Historiefortæller og underviser i historiefortælling Svende Engh

%d bloggers like this: