Bøger

Køb en bog af Svend-Erik Engh

09

“Den Sure Prinsesse” – en historie om at komme i godt humør.

Udgivet i E bog-format,

trykt bog (til bedsteforældre og os andre, der stadig synes, at en trykt papir-bog kan et eller andet!),

og som App til Mac / Android

En herlig historie om en moderne prinsesse, der kan få alt og alligevel ved hun ikke helt, hvad der gør hende glad. Hvad skulle man gøre uden talende elefanter, statsministre der ikke vil være statsministre og ikke mindst en forstående far og konge, der har indset at det er nye tider for både hele og halve kongeriger? Der er i al fald grin for store og små i Den Sure Prinsesse.

Lama Juma

Din bog har en fin og elegant balance og er meget i øjenhøjde med læseren det virker som om, at du tager din læser alvorligt, men det er måske også fordi at historien er blevet fortalt frem. Det virker i hvert fald. Og det er en bog jeg ikke ville tøve med at læse for børn i min familie.

Jeg synes at historien bliver rundet godt af. Jeg blev lidt nervøs midt i læsningen, over om du nu kunne samle alle trådene, men den bliver løst fint. Og jeg har en oprigtig lyst til at læse fortsættelsen, selvom jeg ikke er et barn – så det må være et godt tegn!

Aske Ebbesen

Det er en herlig børnebog!!!! Jeg kan godt lide at du har beholdt den direktemundtlige fortællerstil som så alligevel går i dialog med tegningerne, som erherlige. jeg kan lide at den er sort hvid udenpå. Et ægte anarkistisk eventyr.

Lisbet Soya Nørgaard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: